V Pivovaru Chýně najdete speciality české kuchyně
Pro hosty, žíznivé příznivce cyklistiky a rodiny s malými dětmi Pivovarský dvůr Chýně připravuje levná polední menu a chutné speciality české kuchyně. Současný Pivovarský dvůr Chýně u Prahy dříve sloužil k pěstování hospodářské zvěře v objektu klášterních hospodářských budov. Nyní se v Pivovarském dvoře Chýně u Prahy nachází výletní restaurace s dětským koutkem Praha, klasická pivnice a výtečné odpočinkové místo s rychlým občerstvením.

Pivovar má výtečnou polohu přímo na stezce pro cyklisty, návštěvníci si na zahrádce zamlouvají nejlepší domácí bramboráčky, skvělé daňčí klobásy, různorodé steaky, domácí limonády pro děti a polotmavé dvanáctky pro rodiče. Zajímavá restaurace s dětským koutkem Praha se musí zamlouvat především rodinám s dětmi, které se mohou v dětském koutku těšit na různé legrační akce, návštěvou je poctí babička z pohádky, tvoří se malování na obličej, k mání je skákací hrad, pořádají se soutěžní odpoledne anebo bublinková diskotéka. V Pivovarském dvoře Chýně u Prahy je ideální prostor i pro pořádání dětských narozeninových party a jiných oslav s lahodným občerstvením. Turisté si v příjemné restauraci mohou příjemně zkrátit čekání na odlet z nedalekého Letiště Václava Havla v Ruzyni.
Výtečné polední menu a speciality české kuchyně se prokládají lahůdkami, jako jsou masa na grilu, avšak také koleno pečené na pivu, nenapodobitelný pivovarský guláš, speciálně pečená žebírka, vynikající tatarák z pravé svíčkové, různé steaky ze speciálních druhů masa, chystají se staročeské hody, na jídelním lístku je také králičí špíz, husí i kachní specialitky, skvělá hovězí svíčková, svíčková z telecího masa, případně svíčková na smetaně. Všechna polední menu obsahují polévku a hlavní jídlo, a to za 85 korun. Avizovaná piva jsou kvasnicová, svrchně nefiltrovaná nebo spodem kvašená. Při vaření piva se dodržují staročeské výrobní postupy a technologie, a to s využitím sladu, jakožto i vody i chmele. Proto český světlý ležák je tradiční světlé, kvasnicové pivo uvařené z tuzemských surovin, chmelené proslulým chmelem z Žatce.